employer

About “Idella Hillery”

Ha elég hosszú ideig nézted, https://onlinepokerjatek.com rájössz, hogy nem mindig úgy viselkedik, mint a pókergép, mint amilyennek néz ki a TV-n. Az egyik legjobb pókerjátékos, akit ismerek, Daniel Negreanu. Ha egy-két órán át élőben vagy online játszottál, azt gondolnád, hogy ő volt a legjobb, aki valaha játszott a játékban. A játékos 3, a fogadás 4, 1 van. játékos fogadni fog 1. Játékosok 3 tét 10. A játékos 4, a tét 6, van 1. Három játékos hívja. Egy hasonló helyzetben az 1.

A játékosok 4 fogadások 20. Miután a kártyák vannak osztva, a játékos 3 van egy nyolc és egy három. játékos megnyeri a potot Másrészt, ha a székükre támaszkodnak, akkor magabiztosak. Ha az asztalra hajolnak, tudod, hogy nem biztosak abban, hogy mit tegyenek. A testbeszédét is észreveszed. Megpróbálhatják meghatározni, hogy mi legyen a kezük. Tegyük fel, hogy ugyanazon az asztalnál indulsz, mint a nagy halom, ami nem ritka (mert mindig gyenge játékosokat keresnek).

Emelje fel, amikor csak lehet. Ha hátrafelé állsz, hívj Még akkor is, ha te vagy. Összecsukja, ha van egy jó kéz (AK, KJ, QJ stb) Amikor előre, hívja. Itt vannak az előnyök a hajlítással vagy hívással, hajlítással vagy hívással: A kis és szoros kezek nagyobb valószínűséggel emelkednek. Sok WSOP szakember számára ez a legjobb stratégia a pénzért való játékhoz. Gyakran emelhetsz, tudva, hogy jó esély van arra, hogy nagy pénzt kapsz.

Mindig visszatérhetsz az asztalhoz, ha szerencséd van. Soha nem fogsz elkapni a rossz végén egy nagy pénz kéz. Ha elkezd egy előny, akkor is folytathatja a játékot (ami azt jelenti, hogy visszatérítheti a belépési díjat a “reby” opcióban). Ha megpróbál dönteni egy online póker oldal és a tégla és a morzsa oldal, akkor úgy érzi, egy kicsit elveszett a fordításban. Szerencsére azonban itt vagyunk, hogy tisztázzuk a dolgokat az Ön számára.

Amellett, hogy a blöffölés, van egy másik típusú aktív stratégia, hogy lehet használni a póker. Amikor a jelek azt mutatják, hogy az ellenfél nem blöfföl, eldöntheti, hogy hívja-e a blöfföt. Felemelés és hajtás: A helyes döntés meghozatala. Ez az úgynevezett ’emelés és hajtás’. Az osztó egy lapot felfelé fordít, és ez a “magas lap” a kéz számára. A játék azután kezdődik, hogy az osztó High Card-t mond!

Ha ez egy magas lap mindkét kezében, a pot egyenletesen oszlik meg (egy kéz nyer, a másik elveszíti). és mindkét játékos ellenőrizheti a kezét a megfelelő kártyák vagy magas kártyák tekintetében.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.